AI Cursus

Welkom!

Met dit platform (ai-cursus.nl) willen we zoveel mogelijk Nederlanders goed voorbereiden op een toekomst met kunstmatige intelligentie (AI).

Kies hier de cursus die het beste bij jou past…

ai cursus

De basiscursus

AI voor Iedereen

De cursus waar het allemaal mee begon. De basisprincipes van AI, op een begrijpelijke manier uitgelegd. Al 300.000 mensen gingen je voor. Bekend van radio en tv.

AI voor Onderwijs

AI voor Onderwijs

Speciaal voor leerkrachten in het primair en voortgezet onderwijs is er nu een AI-cursus over adaptieve leersystemen en andere vormen van ondersteuning in de klas..

AI voor Energie

AI voor Energie

Hoe kan AI bijdragen aan de energietransitie? In samenwerking met de Topsector Energie en Duurzaamheid is hierover een speciale cursus gelanceerd.

AI voor AgriFood

AI voor AgriFood

In samenwerking met Groenpact en diverse Topsectoren is er nu ook een AI-cursus voor Landbouw en Voeding. Met tal van praktische voorbeelden uit de AgriFood sector.

AI voor de Zorg

AI voor de Zorg

Met dank aan de Nederlandse AI Coalitie is er nu ook een speciale AI-cursus voor de zorg. Met tal van praktische voorbeelden in de vorm van use-cases.

Brainport

Brainport AI Cursus

In samenwerking met Brainport Eindhoven kijken we naar AI door de ogen van de slimste regio van Nederland naar de zorg, mobiliteit en high-tech industrie.

Junior Cursus

AI voor Kids

Koningin Máxima lanceerde hem officieel en Enzo Knol besteedde er aandacht aan in zijn vlog: een AI-Cursus voor 10-15 jarigen. Leuk voor in de klas!

In English

Dutch AI Course

With the support of Kickstart AI we also translated the AI-Course to English. For Dutch companies that also want to inspire their non-Dutch speaking employees.

En Français

Belgische AI cursus

Cours gratuit, pour tous en Belgique. Parce que l’intelligence artificielle (IA) est désormais essentielle, aujourd’hui comme demain!

De Wereld van AI

In de Wereld van AI gaat Eva Cleven op bezoek bij de sponsors van de AI-Cursus en heeft verrassende gesprekken met mensen op straat.