Lancering: Blockchain Cursus

Hoera! De Nationale AI-Cursus heeft een zusje. Sinds vandaag kunnen cursisten van de AI-Cursus ook alles leren over Blockchain.


Uit het persbericht:

De samenwerking tussen de Nationale Blockchain Cursus van de Nationale Blockchain Coalition en Tech-Cursus.nl is vandaag van start gegaan. De cursus is vanaf nu live op het nieuwe platform van Tech-Cursus.nl. Blockchain is een belangrijke innovatieve technologie met een enorme potentiƫle impact op maatschappij en economie. Het is dus van grote waarde dat zo veel mogelijk mensen begrijpen wat blockchain is en hoe je het kan toepassen.

“Wij zijn trots dat we de Blockchain cursus op ons platform mogen verwelkomen. Het past perfect bij onze missie om Nederland goed voor te bereiden op de toekomst; een toekomst waarin technologieĆ«n als AI, Blockchain en Quantum computing een belangrijke rol zullen spelen.” Jim Stolze, oprichter Tech-Cursus.nl

Door de overstap van de Nationale Blockchain Cursus naar dit nieuwe platform wordt invulling gegeven aan de ambitie om de cursus meer bekendheid te geven onder het grote publiek. Hiermee willen DBC en Tech-Cursus.nl meer mensen kennis en kunde bijbrengen over blockchain technologie en de mogelijkheden die de technologie biedt.


Lancering: Blockchain Cursus